Når NGOer har travlt med deres projekter ude eller hjemme, glemmer de ofte at fortælle de gode historier til medierne, medlemmerne og alle de danskere, der kan have lyst til at støtte det vigtige arbejde.

Derfor har jeg valgt at starte Selnæs Kommunikation, som primært løser kommunikationsopgaver for mindre danske NGOer indenfor udviklingsbistand og sociale formål. For uden kommunikation – ingen kendskab. Og uden kendskab – ingen opbakning.

Som uddannet journalist har jeg fundet gode historier til blandt andre Danmarks Radio og Ritzaus Bureau, jeg har været redaktør og kommunikationskonsulent i Københavns Kommune, stået for en ny journalistuddannelse i Namibia og undervist ikke-journalister på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og frivillige kommunikationsfolk i CISU-regi.

I otte år havde jeg ansvaret for presse og sociale medier i IBIS Oxfam, som i dag hører til blandt verdens største udviklingsorganisationer. Hver dag gik vi efter at fortælle de gode og væsentlige historier til danskerne.

Gennem Selnæs Kommunikation  løser jeg i dag som konsulent en bred vifte af kommunikationsopgaver for vidt forskellige organisationer. Fælles for dem alle er, at de har masser af vedkommende historier at fortælle.  Når jeg er med til at få de historier frem i lyset, bliver jeg SÅ glad!

Eksempler på opgaver:

  • Kommunikations- og advocacy-strategi for et fælles Impunity Watch/Oxfam IBIS program om at stoppe vold mod kvinder i Guatemala, Burundi og Liberia.
  • Bevillingskonsulent for CISU på en EU-oplysningspulje Frame, Voice, Report! der handler om kommunikation om Verdensmålene
  • Redigering af rapport om erhvervsuddannelsernes muligheder for at profilere sig på bæredygtighed og verdensmål og dermed tiltrække flere unge. Rapporten er udarbejdet af Ungdomsbyen for den danske UNESCO kommission.
  • Bevillingskonsulent for Danske Handicaporganisationer (oplysningspulje)
  • Udarbejdelse af to forslag til Operation Dagsværk projekter fra hhv. Jordan og Zimbabwe for Mellemfolkeligt Samvirke
  • Oplysningskampagne om et fælles projekt i Ghana, som Dansk Blindesamfund, Landsforeningen LEV, Danske Døves Landsforbund og Dansk Handicapforbund stod bag. Produktion af vandreudstilling, artikler og små film til hjemmesider, magasiner, nyhedsbreve og sociale medier.
  • Kommunikationskurser for foreningen Rapolitics, Danske Handicaporganisationer og Ungdomsbyen
  • Konsulentopgave for DMRU, DH og DUF: Kortlægning af medlemmers behov og ønsker til seminar om kommunikation og folkelig forankring og program for et fælles weekendseminar
  • Pressearbejde for Livia-fonden i forbindelse med prisuddeling
  • Opgaver for Rostra Kommunikation og Pia Nielsen Kommunikation (kurser, kampagner, artikler mm for styrelser og kommuner)
Strategi, presse og gode historier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *